organizatorji


Dogodek organizirata podjetje Domovanje in SI-CERT, slovenski nacionalni odzivni center za obravnavo incidentov s področja varnosti elektronskih omrežij in informacij.

  SI-CERT
Opravlja koordinacijo razreševanja incidentov, tehnično svetovanje ob vdorih, računalniških okužbah in drugih zlorabah, ter izdaja opozorila za upravitelje omrežij in širšo javnost o trenutnih grožnjah na elektronskih omrežjih. SI-CERT samostojno izvaja nacionalni program ozaveščanja Varni na internetu in sodeluje v projektu  SAFE-SI. SI-CERT deluje v okviru javnega zavoda Arnes (Akademska in raziskovalna mreža Slovenije).
     
     
  Domovanje d.o.o.

Podjetje Domovanje je na trgu prisotno že več kot 10 let. Je največji slovenski ponudnik spletnih storitev za mala podjetja. Izdelali so čez 700 spletnih strani, zaupa jim več kot 16.000 strank. Hitro razvijajoča se mlada ekipa šteje že več kot 30 sodelavcev, ki vsak mesec uspešno ustavijo 35 milijonov spletnih napadov in vsaj tri milijone poskusov ugibanja gesel.


Kdaj?

21. oktober ob 9:00

Kje?

Grand Hotel Union
Dvorana Orhideja

IW-Badge-Big-Proud
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se